Qui sóc

Vaig néixer a Granollers l’any 1961.

Després d’estudiar a diferents escoles , vaig començar els meus estudis superiors a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, on em vaig llicenciar.

La vida laboral la vaig començar com a advocada de dret civil  i em vaig especialitzar en gestió immobiliària.

Tractar amb les persones ha estat el que més m’ha agradat i enriquit a nivell personal.

Fa uns anys, vaig viure una situació personal, inesperada, relacionada amb la salut, que em va fer prendre consciència de la vida.

La vida s’havia de VIURE i quina millor manera de fer-ho que profunditzant en l’autoconeixement.

La meva curiositat i les ganes d’aprendre i viure amb consciència i plenitud em van portar a rebre formació sobre creixement personal, lideratge, gestió de conflictes, estratègies de comunicació, habilitats personals i finalment, després d’un llarg camí d’aprenentatges, vaig arribar al Coaching.

I puc afirmar, sense por a equivocar-me, que la meva vida té un abans i després del Coaching.

La meva curiositat i les ganes d’un canvi personal i professional em va du a estudiar processos cap a canvis personals molt profunds, descobrint que el Coaching no només és un aprenentatge, sinó que és una forma de viure.

Actualment exerceixo com a Coach Wingwave certificada per l’ Institut Gestalt de Barcelona i l’ Instituto Besser – Siegmund de Hamburgo i soc Practitioner certificada en Programació Neuro- Lingüística (PNL) segons l’ AEPNL (Asociación Española de Programación Neurolinguística).

I en el meu viatge de vida, m’acompanyen persones que m’inspiren.

Em sento molt afortunada per aprendre i viure cada dia.

Gràcies!