Què és el coaching?

Vols ser la millor versió de tu mateix/a?

La resposta ÉS el COACHING

Què és el Coaching?

El Coaching és l’art de facilitar i potenciar a les habilitats per aconseguir objectius coherents i canvis en profunditat a la vida de les persones.

En què consisteix el Coaching?

Es un procés en el qual el Coach acompanya al Coachee ( client) i l’ ajuda a clarificar objectius, tant personals com professionals, ja siguin relacions de parella, fills, companys de feina, del nostre entorn i a posar-se en el camí per assolir-los.

El Coach és el teu entrenador personal, de vida, de relacions tant personals com professionals, el que et donarà les eines de comunicació perquè caminis cap al canvi.

En què es basa la relació entre Coach i Coachee?

La relació entre el Coach i el Coachee ( client), es basa en tres pilars fonamentals: confiança, sinceritat i confidencialitat sobre tots els aspectes tractats en les sessions de Coaching.

Quines podrien ser les situacions objecte d’un procés de coaching?

El Coaching ens permet treballar amb persones de totes les edats, condició, religions i filosofies de vida. Només cal que la persona tingui clara una cosa: que vol un canvi personal o professional a la seva vida.

El Coaching està enfocat a:
- Persones que desitgen millorar algun aspecte de la seva vida o la vida en el seu conjunt per tal de trobar un equilibri.
- Persones que desitgin un canvi personal o professional a la seva vida.
- Persones que passen per situacions de crisi lligada a algun procés de canvi com poden ser separacions, divorcis, acomiadaments, conflictes amb la parella, canvis de feina, pèrdues de poder, malaltia i volen entendre el sentit de la vida.
- Persones que desitgen millorar la seva autoestima prenent consciència de les forces limitadores que els impedeixen viure d’una manera lliure.
- Persones que desitgen viure en plenitud i consciència.

Beneficis del Coaching

El Coaching és per gaudir del present, prendre consciència de l’aquí i l’ara, augmentar l’autoconfiança, la motivació, l’autoestima, aprendre a escoltar-nos, a deixar-nos anar, a trobar l’equilibri, a gestionar les pròpies emocions i millorar la comunicació amb les persones del nostre entorn, buscant la millor versió de nosaltres mateixos.